Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό
Στις 17 και 18 Μαρτίου θα συγκληθεί η Πενταμερής συνάντηση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές.
Ο Απόλλωνας εξέδωσε δελτίο τύπου όπου ενημερώνει τα εξής:
«Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενοψει του εκτός έδρας αγώνα με την Αμπερτίν την ερχόμενη Πέμπτη (27/07) εισήλθε με προπόνηση το πρωί της Κυριακή η ομάδα μας.
Αγγελή και Μακρίδης ακολούθησαν ξεχωριστά το δικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.
Άπαντες στην ομάδα μας αναγνωρίζουν τις αντικειμενικές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε απέναντι στην Αμπερτίν, ωστόσο υπάρχει πολύ μεγάλη πίστη στις δικές μας δυνατότητες.
Σ´ένα ζευγάρι του 50-50 προγνωστικά δεν μπορούν να λεχθούν, ωστόσο όλοι στην ομάδα μας θέλουν να ανταποκριθούν στη μεγάλη πρόκληση που τους παρουσιάζεται.
Ο κ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις