Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου - Τραυματίας οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Κλειστή η αριστερή λωρίδα

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου - Τραυματίας οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Κλειστή η αριστερή λωρίδα

Λόγω τροχαίου ατυχήματος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, παρά την έξοδο Νοσοκομείου Λεμεσού, η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας προς Πάφο, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας 24/7, οδηγός φορτηγού, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε πλαϊνό κιγκλίδωμα, ενώ κατά την ακινητοποίησή του, δεύτερο όχημα προσέκρουσε στο πίσω μέρος του φορτηγού. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, που κτύπησε στο πίσω μέρος του φορτηγού, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο. Στην περιοχή παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση και ως εκ τούτου, οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί. Καλούνται επίσης να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE