Επίθεση εις βάρος των μελών της καταγγέλλει στον Ακιντζί η πλατφόρμα «Αλληλεγγύη»

Επίθεση εις βάρος των μελών της καταγγέλλει στον Ακιντζί η πλατφόρμα «Αλληλεγγύη»

 Επίθεση εις βάρος των μελών της την ώρα που προσπαθούσαν να κάνουν διαδήλωση στις 20 Ιουλίου, καταγγέλλει η πλατφόρμα ακτιβιστών «Dayanışma» («Αλληλεγγύη») σε ανοιχτή επιστολή της στον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, καθώς και ότι χρησιμοποιήθηκε υπέρμετρη βία εναντίον τους,

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, στην επιστολή αναφέρεται, ότι οι ακτιβιστές προσπαθούσαν να διαδηλώσουν ειρηνικά και να υπογραμμίσουν ότι είναι λάθος να παρουσιάζεται η 20 Ιουλίου ως γιορτή, την ώρα που οι Ελληνοκύπριοι τη θυμούνται με πόνο και ενώ γίνεται προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα κοινό μέλλον. Σύμφωνα με την πλατφόρμα, η κατανόηση του πόνου του κάθε ενός και ο σεβασμός είναι τα πρώτα βήματα προς την ειρήνη, ενώ προσθέτουν ότι οι κοινότητες δεν μπορούν να ζήσουν ειρηνικά χωρίς να απολογηθούν η μια στην άλλη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE