ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Είχαν καυγαδίσει στο παρελθόν υπό την επήρεια αλκοόλ θύτης και θύμα – Θα επέστρεφε στην χώρα του

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Είχαν καυγαδίσει στο παρελθόν υπό την επήρεια αλκοόλ θύτης και θύμα – Θα επέστρεφε στην χώρα του

Προσωπικές διαφορές από το παρελθόν χώριζαν τον θύτη και το θύμα του άγριου φονικού που συνέβη στη Λεμεσό, τα ξημερώματα της Δευτέρας 24/7.

Ο 49χρονος καταζητούμενος, Anurasiri Hewabattage και ο 46χρονος νεκρός ομοεθνής του, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», γνωρίζονταν προσωπικά ενώ στο πρόσφατο παρελθόν, αφού κατανάλωσαν ποτό καυγάδισαν για άγνωστη αιτία. Το θύμα όπως προσθέτει το δημοσίευμα, σχεδίαζε να επιστρέψει στην χώρα του και στην οικογένεια του καθώς είχε λήξει η άδεια παραμονής του από τον Ιανουάριο. Ο 46χρονος από τη Σρι Λάνκα στις 1:20 τα ξημερώματα της Δευτέρας έπεσε νεκρός μετά από μαχαιριές που δέχτηκε στον θώρακα κι ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. Το στενό τους περιβάλλον φέρεται όπως προσθέτει το δημοσίευμα να αρνείται να δώσει πληροφορίες για τις διαφορές που χώριζαν τους δυο άντρες. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.