Ανακοίνωσε τον δανεισμό του άσου της Ομόνοιας και την απόκτηση ενός ακόμη Κύπριου!

Ανακοίνωσε τον δανεισμό του άσου της Ομόνοιας και την απόκτηση ενός ακόμη Κύπριου!

Η διοίκηση της Πάφου συνεχίζει το… «βιολί» της, ανακοινώνοντας δύο ακόμα μεταγραφές!

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον δανεισμό του Φυλακτού:

«Το Σωματείο ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή Γεράσιμο Φυλακτού.

Θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τη μορφή δανεισμού από την Ομόνοια Λευκωσίας.

Ο Γεράσιμος Φυλακτού είναι 26 ετών (24/07/1991) και αγωνίζεται ως μέσος. Έχει αγωνιστεί στην Εθνική Ελπίδων ενώ αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας μας.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, καλωσορίζουν τον Γεράσιμο Φυλακτού στην μεγάλη οικογένεια της Πάφου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Αμμόχωστος στο επίκεντρο των διεργασιών για το Κυπριακό - Τα επόμενα διπλωματικά βήματα

VIDEO - Αμμόχωστος στο επίκεντρο των διεργασιών για το Κυπριακό - Τα επόμενα διπλωματικά βήματα

Η πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την Αμμόχωστο βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών για την προώθηση των εξελίξεων στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE