Λάβρος κατά της κυπριακής διαιτησίας, κάνει λόγο για «διατεταγμένες αποστολές»!

Λάβρος κατά της κυπριακής διαιτησίας, κάνει λόγο για «διατεταγμένες αποστολές»!

Οργισμένο μήνυμα κατά της επιτροπής διαιτησίας και της ΚΟΠ με αφορμή την «προαγωγή» του ρεφ Χρυσοβαλάντη Θεούλη στην Α΄ κατηγορία, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο παράγοντας της ΕΝΠ, Κώστας Στρατής, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, κάνει λόγο για «διατεταγμένες αποστολές» σε περσινά παιχνίδια των «βυσσινί».

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Στην Α’ Κατηγορία ο Χρυσοβαλάντης Θεούλης.

Θερμά συγχαρητήρια σε αυτούς που τον προήγαγαν.

Εξέτασαν όλες τις περσινές του διαιτησίες στη Β’ Κατηγορία, ιδιαίτερα στα παιχνίδια της ΕΝΠ και έκριναν ότι ανταποκρίθηκε πλήρως στις διατεταγμένες αποστολές.

Αυτό που απομένει είναι η προαγωγή και του Υιού Αργυρού, γιατί και αυτός έδωσε ρεσιτάλ υπακοής στο περασμένο πρωτάθλημα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE