ΠΑΦΟΣ: Άγριος ξυλοδαρμός 31χρονου από ληστές - Τους έπιασε επαφτοφώρω να κλέβουν χρηματοκιβώτιο

ΠΑΦΟΣ: Άγριος ξυλοδαρμός 31χρονου από ληστές - Τους έπιασε επαφτοφώρω να κλέβουν χρηματοκιβώτιο

Γύρω στις 12.30 το μεσημέρι της Τετάρτης 26/7, ενώ 31χρονος τεχνικός βρισκόταν σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην επαρχία Πάφου για τεχνικές εργασίες, αντιλήφθηκε δύο πρόσωπα να κινούνται ύποπτα στο χώρο των διαμερισμάτων. 

Μόλις ο 31χρονος τους πλησίασε, διαπίστωσε ότι ο ένας από τους δύο κρατούσε χρηματοκιβώτιο. Αμέσως μετά, τα πιο πάνω πρόσωπα του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του, με αποτέλεσμα ο 31χρονος να πέσει στο έδαφος. Ο ένας εκ των δραστών πήρε την μπαταρία του κινητού του, που είχε πέσει στο έδαφος και τράπηκαν σε φυγή.  Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου όπου, σε επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν, εντόπισαν το εν λόγω χρηματοκιβώτιο σε πολύ κοντινή απόσταση από το συγκρότημα διαμερισμάτων. Ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα καρπού. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο.  Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια ενώ γίνονται εξετάσεις για να εντοπιστεί από πού κλάπηκε το χρηματοκιβώτιο. Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη ο οποίος κλήθηκε από τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Θέμιστο Αρναούτη με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα να προβεί σε γραπτή κατάθεση για όλα όσα δήλωσε δημοσίως.