Σάββας Πούμπουρας: Το ΡΙΚ του δίνει τις αποσκευές στο χέρι;

Σάββας Πούμπουρας: Το ΡΙΚ του δίνει τις αποσκευές στο χέρι;

Ο άνθρωπος που αντικατέστησε την Αλεξία Αναστασίου ήταν ένα πρόσωπο που η παραγωγή του κρατικού καναλιού, που τον πρότεινε, έπρεπε να αποδείξει ότι ορθώς έπραξε  και ότι θα έφερνε νούμερα και χρήμα στο κανάλι.

Μέσα σε 10 μήνες ο Σάββας Πούμπουρας απέδειξε ότι είναι ο ιδανικός για την συγκεκριμένη εκπομπή, μιας και η Nielsen τον επιβράβευσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη, αλλά και την αγάπη του κόσμου, μαζί και την διεύθυνση και την διοίκηση του ΡΙΚ, που χωρίς δεύτερη σκέψη, σύμφωνα με το TvΜανία του έδωσε το χρυσό εισιτήριο για τον Οκτώβρη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τέλος στο σίριαλ «ΑΤΑ»: Πέφτουν υπογραφές στο Προεδρικό για καταρχήν συμφωνία

Τέλος στο σίριαλ «ΑΤΑ»: Πέφτουν υπογραφές στο Προεδρικό για καταρχήν συμφωνία

Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με τους επικεφαλής των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE