Έντονο «φλερτ» του ΑΠΟΕΛ με Γιώργο Δώνη!

Έντονο «φλερτ» του ΑΠΟΕΛ με Γιώργο Δώνη!

Ο ΑΠΟΕΛ είναι στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Μάριο Μπέιν, αφού ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται σήμερα (28/07) να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Λευκωσίας και φαβορί για να τον διαδεχθεί σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ένας παλιός γνώριμος, ο Ελλαδίτης Γιώργος Δώνης!

Ο Δώνης ο οποίος παρεμπιπτόντως, ήταν το βράδυ της Πέμπτης στο «Απόστολος Νικολαίδης», απ΄ όπου παρακολούθησε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Γκαμπάλα, είναι σε επαφές με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και αναμένονται εξελίξεις, ενώ σημειώνουμε ότι προτάθηκε και ο Ρουμάνος Λουτσέσκου που ήταν στον πάγκο της Ξάνθης.

Επίσης, ακούστηκε έντονα και το όνομα του τέως τεχνικου του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος όμως σε δηλώσεις που έκανε στο ThemaSports, διέψευσε ότι προσεγγίστηκε από ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE