ΚΥΠΡΟΣ: Εξοπλίζεται με νέας γενιάς ραντάρ η Τροχαία – Θα φωτογραφίζουν οδηγούς

ΚΥΠΡΟΣ: Εξοπλίζεται με νέας γενιάς ραντάρ η Τροχαία – Θα φωτογραφίζουν οδηγούς

Από τη νέα χρονιά, η Τροχαία, θα εξοπλιστεί με νέας γενιάς ραντάρ που θα στοχεύουν τους παραβάτες οδηγούς, τερματίζοντας παράλληλα την πρακτική αμφισβήτησης των υφιστάμενων καταγγελιών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», τα νέα ραντάρ με τα οποία θα εξοπλιστεί η Τροχαία Κύπρου, θα φέρουν ενσωματωμένη κάμερα που θα φωτογραφίζει το όχημα το οποίο προβαίνει στην παράβαση. Έτσι, με αυτό τον τρόπο δεν α μπορεί κάποιος οδηγός να αμφισβητήσει κατά πόσο είναι αυτός που υπερέβη το όριο ταχύτητας. Όπως δήλωσε στον «Φιλελεύθερο», ο βοηθός υπεύθυνος Τροχαίας στο Αρχηγείο Αστυνομίας, Χάρης Ευριπίδου, ήδη αυτό το διάστημα γίνονται οι απαραίτητες διεργασίες ώστε να εξευρεθεί το απαραίτητο κονδύλι. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Τον εφιάλτη που βίωνε καθημερινά ο στρατιώτης Θανάσης Νικολάου στον λόχο που υπηρετούσε στα Πολεμίδια, σκιαγραφεί το πόρισμα των ποινικών ανακριτών Παππά – Αθανασίου, μέρος του οποίου φέρνει στο φως η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE