Με Πετρίδη η πρώτη προπόνηση του Δώνη! (photos)

Με Πετρίδη η πρώτη προπόνηση του Δώνη! (photos)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, η πρώτη προπόνηση του ΑΠΟΕΛ υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη, στη δεύτερη του θητεία στον Αρχάγγελο.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός έφερε άλλο αέρα στην ομάδα, με τους παίκτες να είναι ιδιαίτερα ορεξάτοι στην προπόνηση, την οποία παρακολούθησε και ο Πρόεδρος των «γαλαζοκιτρίνων», Πρόδρομος Πετρίδης.

Ο Δώνης είχε μία πρώτη γνωριμία με τους παίκτες, αν και κάποιους κάποιους τους γνωρίζει από την πρώτη του θητεία στον ΑΠΟΕΛ και αμέσως σήκωσαν μανίκια και έπιασαν δουλειά, με στόχο να παρουσιαστούν πανέτοιμοι και με το… «μαχαίρι στα δόντια» για την ανατροπή στη ρεβάνς με τη Βιτορούλ.

Να σημειώσουμε ότι τόσο ο Πρόεδρος όσο και ο Δώνης, μίλησαν στους παίκτες πριν από την προπόνηση, προκειμένου να τους ανεβάσουν το ηθικό ενόψει του κομβικού αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης στο ΓΣΠ.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE