Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο σάλος γύρω από τα έσοδα του φυσικού αερίου ξέσπασε όταν ο υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης ανέφερε την Παρασκευή 28/7το βράδυ στο κεντρικό δελτίο του MegaOne ότι, «στην ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού, είναι ήδη συμφωνημένα ότι όλα τα έσοδα θα τα μοιράζονται Ε/κ και Τ/κ. Θα υπάρχει το ταμείο και έσοδα από εκεί, τα 5/6 θα τα παίρνει η Τουρκοκυπριακή κοινότητα για έργα υποδομής και έναν μόνο έκτο, η Ελληνοκυπριακή κοινότητα».
H δήλωση αυτή του κ. Κασουλίδη προκάλεσε την αντίδραση των κομμάτων της ελάσσονος αντιπολίτευσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aποκάλυψη Κασουλίδη για έσοδα φυσικού αερίου: «Τα 5/6 θα τα παίρνει η Τ/κ κοινότητα και μόνο το 1/6 οι Ελληνοκύπριοι» – VIDEOΑκολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




