ΠΑΦΟΣ: Τηλεφώνημα – φάρσα για τοποθέτηση βόμβας σε υποστατικό αναστάτωσε την Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Τηλεφώνημα – φάρσα για τοποθέτηση βόμβας σε υποστατικό αναστάτωσε την Αστυνομία

Ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 30/7, άγνωστο πρόσωπο τηλεφώνησε στο Κέντρο Ελέγχου Μηνυμάτων στην ελληνική γλώσσα και ανέφερε ότι σε καφενείο- λέσχη στην Πάφο θα εκραγεί βόμβα.

Aμέσως μετέβησαν στο μέρος, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου , καθώς και πυροτεχνουργός, που απομάκρυναν τους παρευρισκόμενους. Ακολούθως, έγινε έρευνα στο υποστατικό χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, γίνονται εξετάσεις για την ανεύρεση του ατόμου που έκανε το τηλεφώνημα φάρσα. Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE