ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 17χρονο για διάπραξη κλοπής σε παραλία - Καταζητείται 14χρονος φίλος του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 17χρονο για διάπραξη κλοπής σε παραλία - Καταζητείται 14χρονος φίλος του

Στη σύλληψη 17χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, προχώρησε τα ξημερώματα η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.30 το βράδυ της Κυριακής 30/7, ενώ 34χρονος και 47χρονη κολυμπούσαν σε θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού, αντιλήφθησαν δύο νεαρά πρόσωπα να κινούνται ύποπτα στον χώρο όπου είχαν εναποθέσει τα σακίδια πλάτης τους. Υποψιασμένος ο 34χρονος ότι πιθανόν τα δύο πρόσωπα να έκλεψαν την περιουσία τους, βγήκε από τη θάλασσα με σκοπό να τους περιορίσει, ενώ μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων Λεμεσού που ήταν στην περιοχή για μηχανοκίνητο περιπολία, αντιλήφθηκαν το περιστατικό και ακινητοποίησαν τον ένα από τους δύο ύποπτους. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 17χρονο, ο  οποίος συνελήφθη στη συνέχεια με δικαστικό ένταλμα. Ο 17χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη της κλοπής, ενώ υπέδειξε το μέρος όπου πέταξαν τα δύο σακίδια, από τα οποία έλειπαν τα δύο κινητά τηλέφωνα καθώς και χρηματικό ποσό. Για την ίδια υπόθεση, έχει εκδοθεί και δικαστικό ένταλμα εναντίον 14χρονου, ο οποίος καταζητείται. Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση. *φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top