ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν
Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

Σε δεύτερο περιστατικό, το οποίο συνέβη την ίδια ημέρα, οι ναυαγοσώστες παρείχαν τις πρώτες βοήθειες σε παιδί που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για συρραφή.
Τα δύο περιστατικά διαδραματίστηκαν στη παραλία Αράπης – Corallia Beach την Κυριακή 30/7.
*Φωτογραφίες «Ναυτικός Όμιλος Κινύρας Πάφου»
*Κεντρική φωτογραφία αρχείου
