Δεν είναι δυνατόν! Η Λίβερπουλ απέρριψε πρόταση 100 εκατομμυρίων! (pics)

Δεν είναι δυνατόν! Η Λίβερπουλ απέρριψε πρόταση 100 εκατομμυρίων! (pics)

Με τον Νεϊμάρ να είναι όλο και πιο κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπαρτσελόνα θέλει τον Φιλίπε Κουτίνιο για αντικαταστάτη, όμως η Λίβερπουλ απέρριψε πρόταση 100 εκατ. ευρώ.

Οι Καταλανοί χρειάζονται ένα «μπαμ» αφού θα χάσουν τον Βραζιλιάνο σταρ και εδώ και κάποιες μέρες έχει γίνει γνωστό ότι εκείνος που έχουν επιλέξει είναι ο άσος της Λίβερπουλ. Παρά το γεγονός αυτό, οι Reds δεν έχουν δείξει να πτοούνται και αφού πρώτα έδωσαν αρνητική απάντηση σε προσφορά 80 εκατ., έκαναν το ίδιο με τη δεύτερη πρόταση των Blaugrana που έφτασε τα 100 εκατ. ευρώ. «Δεν υπάρχει κανένας τρόπος παρερμηνείας του ‘όχι’.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE