Παναγιώτης Κουφογιάννης: Ο νικητής του Xfactor απαντά στα κακεντρεχή σχόλια για τους Κύπριους

Παναγιώτης Κουφογιάννης: Ο νικητής του Xfactor απαντά στα κακεντρεχή σχόλια για τους Κύπριους

Για τρίτη φορά φέτος, ένας Κύπριος κερδίζει talent show στην Ελλάδα και οι κακές γλώσσες στα social media ανήγαγαν τη νίκη σε ένα «ντιμπέιτ» Ελλάδας – Κύπρου.

Ο 29χρονος νικητής του φετινού «X-Factor» στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον τελικό, που έδωσε στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Παντελή Παναγιώτου, απάντησε στα κακεντρεχή σχόλια που δέχτηκε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι για μια ακόμα φορά δεν χάλασες την «παράδοση», αφού είσαι ο τρίτος Κύπριος μέσα σε ένα χρόνο που κερδίζει ελληνικό talent show… Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, είναι αλήθεια ότι  υπάρχει μια μαζική στήριξη από την Κύπρο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε κάθε παιχνίδι κερδίζει ένας συμπατριώτης μας. Από την άλλη, όμως, πιστεύω ότι ισχύει αυτό που λένε πολλές φορές – και είναι κάτι που σχολιάστηκε και από την ίδια την παραγωγή- ότι σε αναλογία πληθυσμού, στην Κύπρο υπάρχουν πολλά ταλέντα και καλές φωνές. Πάντως, στα social media γράφτηκαν κάποια κακεντρεχή σχόλια αναφορικά με αυτό. Δεν σε ενόχλησε; Μπαίνοντας στο παιχνίδι, ήμουν υποψιασμένος ότι σχολιαζόταν αυτό, είτε έφτανα στον τελικό είτε όχι. Δεν με ενοχλεί όμως. Είμαι λίγο αναίσθητος με αυτά, δεν τα λαμβάνω και πολύ υπόψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE