Η Ουάσιγκτον επιθυμεί κάποια στιγμή να διεξάγει διάλογο με την Β. Κορέα, δήλωσε ο ΥΠΕΞ Τίλερσον

Η Ουάσιγκτον επιθυμεί κάποια στιγμή να διεξάγει διάλογο με την Β. Κορέα, δήλωσε ο ΥΠΕΞ Τίλερσον

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν επιδιώκουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας και επιθυμούν να διεξάγουν διάλογο με την Πιονγιάνγκ κάποια στιγμή, δήλωσε σήμερα ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον.

"Δεν επιδιώκουμε μια αλλαγή καθεστώτος, δεν επιθυμούμε την κατάρρευση του καθεστώτος, δεν επιδιώκουμε την ταχεία επανένωση της χερσονήσου, δεν αναζητούμε μια δικαιολογία να στείλουμε τον στρατό μας στα βόρεια της 38ης παραλλήλου", τόνισε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας σε δημοσιογράφους στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ. "Δεν είμαστε ο εχθρός σας. . .αλλά αντιπροσωπεύετε μια απαράδεκτη απειλή για εμάς και πρέπει να απαντήσουμε. Και ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα ξεκινήσουν να καταλαβαίνουν ότι θα επιθυμούσαμε να κάτσουμε να έχουμε έναν διάλογο μαζί τους", πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE