Η Ουάσιγκτον επιθυμεί κάποια στιγμή να διεξάγει διάλογο με την Β. Κορέα, δήλωσε ο ΥΠΕΞ Τίλερσον

Η Ουάσιγκτον επιθυμεί κάποια στιγμή να διεξάγει διάλογο με την Β. Κορέα, δήλωσε ο ΥΠΕΞ Τίλερσον

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν επιδιώκουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας και επιθυμούν να διεξάγουν διάλογο με την Πιονγιάνγκ κάποια στιγμή, δήλωσε σήμερα ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον.

"Δεν επιδιώκουμε μια αλλαγή καθεστώτος, δεν επιθυμούμε την κατάρρευση του καθεστώτος, δεν επιδιώκουμε την ταχεία επανένωση της χερσονήσου, δεν αναζητούμε μια δικαιολογία να στείλουμε τον στρατό μας στα βόρεια της 38ης παραλλήλου", τόνισε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας σε δημοσιογράφους στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ. "Δεν είμαστε ο εχθρός σας. . .αλλά αντιπροσωπεύετε μια απαράδεκτη απειλή για εμάς και πρέπει να απαντήσουμε. Και ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα ξεκινήσουν να καταλαβαίνουν ότι θα επιθυμούσαμε να κάτσουμε να έχουμε έναν διάλογο μαζί τους", πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού η Κοινή Διακήρυξη Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου - Στο επίκεντρο Κυπριακό, Γάζα, ενέργεια και θαλάσσιες ζώνες

Ιδού η Κοινή Διακήρυξη Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου - Στο επίκεντρο Κυπριακό, Γάζα, ενέργεια και θαλάσσιες ζώνες

Σαφές μήνυμα για τη στρατηγική σημασία της συνεργασίας Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου, αλλά και για την ανάγκη διατήρησης της σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, στέλνει η Κοινή Διακήρυξη που υιοθετήθηκε κατά την Τριμερή Σύνοδο Κορυφής στο El-Alamein.

BEST OF TOTHEMAONLINE