Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»
Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».
Ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας, Τζον Κάρβερ, με δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα dailyrecord.co.uk αναφέρεται στο τι πρέπει να προσέξει η Αμπερντίν και δη ο προπονητής της, Derek Mclnnes, στο παιχνίδι ρεβάνς με τον Απόλλωνα στο ΑΕΚ Αρένα.
«Δεν έχει σημασία που δεν θ’ αγωνιστούν στο στάδιο τους, η Λεμεσός 30 λεπτά είναι από τη Λάρνακα. Είναι παθιασμένοι και θορυβώδεις όταν αγωνίζεται η ομάδα τους. Η ΑΕΚ Αρένα είναι καινούργιο στάδιο, πολύ καλό. Το 2-1 δεν αποτρέπει και τόσο τον Απόλλωνα…. Οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες, υπάρχει ζέστη, υγρασία, παρόλο που το γήπεδο βρίσκεται υπό σκιά την περισσότερη ώρα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις