Τα «άκουσαν» για τα καλά… στο «ΠΑΠ»!

Τα «άκουσαν» για τα καλά… στο «ΠΑΠ»!

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης που έδωσε η ΑΕΛ με την Αούστρια Βιέννης, ήταν ο Αρτιόμ Κουσίν που αποτέλεσε τον «άρχοντα» της σφυρίχτρας που όμως δεν έκανε σωστά τη δουλειά του.

Ο Καζάκος ρέφερι, παρέα με τους βοηθούς του, «έσφαξαν» την ΑΕΛ, με αποτέλεσμα να περάσει το σύνολο του Φινκ που στην Αυστρία διανύει μία περίοδος κάτω του μετρίου. Ο κόσμος που βρέθηκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με το σφύριγμα της λήξης, τα «έψαλε» σε όλους που βοήθησαν με τον τρόπο τους, την Αούστρια να βρεθεί στα «play-off» του Europa League.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.