ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ: Είχε κάνει χρήση του ναρκωτικού «Dream» ο 18χρονος Ανδρέας μια μέρα πριν ξεψυχήσει

ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ: Είχε κάνει χρήση του ναρκωτικού «Dream» ο 18χρονος Ανδρέας μια μέρα πριν ξεψυχήσει

Τα ναρκωτικά φέρονται να είναι η αιτία που επέφεραν τον πρόωρο θάνατο του 18χρονου υπόδικου Ανδρέα Σωφρονίου σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο άτυχος 18χρονος που ξεψύχησε τα ξημερώματα της Τετάρτης 2/8, στο κελί του όπου διέμενε μαζί με τον θείο του, φέρεται να είχε κάνει χρήση του ναρκωτικού «Dream» την προηγούμενη ημέρα. Το εν λόγω συνθετικό ναρκωτικό σημειώνεται στο δημοσίευμα  προκαλεί λιποθυμίες και εμετούς δεν ανιχνεύεται ούτε στο αίμα, ούτε στα ούρα και ως εκ τούτου οι τοξικολογικές εξετάσεις ενδεχομένως να μην καταδείξουν οτιδήποτε. Το ναρκωτικό «Dream» προσθέτει, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των κρατουμένων λόγω ακριβώς της αδυναμίας ανίχνευσης του. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.