Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο 18χρονος Αντρέας Σωφρονίου – Ξεψύχησε στο κελί του - H παράκληση της οικογένειας

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο 18χρονος Αντρέας Σωφρονίου – Ξεψύχησε στο κελί του - H παράκληση της οικογένειας

τελευταία του κατοικία οδηγείται το απόγευμα της Πέμπτης (3/8) ο 18χρονος Αντρέας Σωφρονίου. Η κηδεία του νεαρού θα γίνει στις 17:00 το απόγευμα από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στο Κελλάκι από όπου και κατάγεται. Όσοι τιμούν την μνήμη του καλούνται όπως παραστούν ενώ αντί στεφάνων παράκληση είναι όπως γίνονται εισφορές προς την οικογένεια. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ: Είχε κάνει χρήση του ναρκωτικού «Dream» ο 18χρονος Ανδρέας μια μέρα πριν ξεψυχήσει Ο 18χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο κελί του στις Κεντρικές Φυλακές, τα ξημερώματα της Τετάρτης 2/8. Αυτοψία που έγινε στη σορό του άτυχου νέου έδειξε ότι ο αιφνίδιος θάνατος του προκλήθηκε από εισρόφηση εμετού, με τα ακριβή αίτια θανάτου του να αναμένονται να εξακριβωθούν νενομισμένη νεκροτομή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νεκρός 17χρονος μαθητής: Φέρεται να εισέπνευσε γκάζι από δοχείο - Συνεχίζονται οι εξετάσεις

Νεκρός 17χρονος μαθητής: Φέρεται να εισέπνευσε γκάζι από δοχείο - Συνεχίζονται οι εξετάσεις

Μαθητής, ηλικίας 17 χρονών, στην Πάφο, παραλήφθηκε αναίσθητος το απόγευμα της Κυριακής από αυλή σχολείου στην Πάφο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE