Η πιο ακομπλεξάριστη Κύπρια ηθοποιός «Δεν περιμένω από μια ζυγαριά...» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η πιο ακομπλεξάριστη Κύπρια ηθοποιός «Δεν περιμένω από μια ζυγαριά...» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έκανε την πιο αποκαλυπτική της φωτογράφιση, πλαισιωμένη από 3 μοντέλα με κοιλιακούς και καλογυμνασμένα μπράτσα. Η Μαριέλλα Σαββίδου είναι μια γυναίκα με καμπύλες, τις οποίες όπως φαίνεται αγαπά... Και γι αυτό δεν δίστασε να ποζάρει για το τεύχος του Down Town της Κύπρου που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Κυριακή, 6 Αυγούστου.
Η Κύπρια ηθοποιός δηλώνει: «Δεν περιμένω από μια ζυγαριά να μου δώσει αυτοπεποίθηση» με τους διαδικτυακούς της φίλους να της δίνουν και διαδικτυακά τα συγχαρητήριά τους, μιας και όπως λένε οι περισσότεροι, βαρέθηκαν να βλέπουν γυναίκες με κοιλιακούς και αψεγάδιαστα σώματα.  
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE