ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έστειλε ένα 2χρονο και τέσσερα άτομα στο νοσοκομείο κι εγκατέλειψε τη σκηνή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έστειλε ένα 2χρονο και τέσσερα άτομα στο νοσοκομείο κι εγκατέλειψε τη σκηνή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αγανάκτηση προκαλούν οι πρώτες πληροφορίες για το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στην λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ της Λεμεσού γύρω στη 01:00 το μεσημέρι (04/08).

Του Χρίστου Ζήνωνος Ο οδηγός του οχήματος που φέρεται να ευθύνεται για το ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθούν πέντε άτομα στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, εγκατέλειψε τη σκηνή και αναζητείται από την Αστυνομία. Το εν λόγω πρόσωπο φέρεται να οδηγούσε ένα opel άσπρου χρώματος. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό ατύχημα στην Ρούσβελτ – Τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα και ένα ανήλικο παιδί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Όσο για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο, οι πληροφορίες που συλλέξαμε από τη σκηνή, αναφέρουν τα εξής: 1) Το όχημα με ασημί χρώμα που φαίνεται στις φωτογραφίες μας είχε κατεύθυνση από το Λιμάνι προς την Μαρίνα, ενώ το ταξί που ενεπλάκη στο τροχαίο είχε αντίθετη κατέυθυνση. 2) Σε κάποιο σημείο της λεωφόρου, το άσπρο όχημα, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε τη σκηνή, κτύπησε το ασημί με αποτέλεσμα αυτό να περάσει πάνω από την νησίδα και να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το ταξί. 3) Στο ταξί, εκτός από τον οδηγό επέβαιναν δυο επιβάτες, ενώ στο ασημί μια νεαρή μάνα με το δίχρονο παιδί της. Και οι πέντε μεταφέρθηκαν στο Τμήνμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Για την ώρα δεν έχουμε ασφαλείς πληροφορίες για την κατάσταση των τραυματιών. Θα τις δημοσιεύσουμε μόλις διασφαλιστεί πως έχουν ενημερωθεί οι οικογένειες των τραυματιών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top