ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Λευκωσιάτης κυκλοφορούσε με 4 χιλιάδες ευρώ στο τσαντάκι του – Κάποιοι τα «μυρίστηκαν» και του τα άρπαξαν.

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Λευκωσιάτης κυκλοφορούσε με 4 χιλιάδες ευρώ στο τσαντάκι του – Κάποιοι τα «μυρίστηκαν» και του τα άρπαξαν.

Χρηματικό ποσό ύψους τεσσάρων χιλιάδων ευρώ κλάπηκε από τσαντάκι ώμου 68χρονου από τη Λευκωσία, ενώ αυτός βρισκόταν στο αλιευτικό καταφύγιο Αγίου Νικολάου στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 68χρονος κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι το μεσημέρι της Παρασκευής 4/8, ενώ αυτός βρισκόταν στο αλιευτικό καταφύγιο Αγίου Νικολάου στο Παραλίμνι, κλάπηκε από το τσαντάκι ώμου, που είχε αφήσει για λίγο σε τραπέζι στο κιόσκι του καταφυγίου, το χρηματικό ποσό των τεσσάρων χιλιάδων ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Αμμοχώστου, οι οποίοι έκαναν έρευνες και εξετάσεις. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου. Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Το Κυπριακό, η Προεδρία της ΕΕ, οι διμερείς σχέσεις αλλά και θέματα που σχετίζονται με την Τουρκία αναμένεται να απασχολήσουν τη συνάντηση την Παρασκευή του Γερμανού Καγκελάριου Φρίντριχ Μερτς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Βερολίνο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE