Σπαράζει καρδιές η μητέρα της 3χρονη Γεωργίας «Εν θα σε ξιάσει ποτέ η μανούλλα σου» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σπαράζει καρδιές η μητέρα της 3χρονη Γεωργίας «Εν θα σε ξιάσει ποτέ η μανούλλα σου» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με τον δικό της τρόπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η βιολογική μητέρα του άτυχου 3χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή της την Παρασκευή 4/8, θέλησε να αποχαιρετήσει το μικρό αγγελούδι.

Ο θάνατος της 3χρονης Γεωργίας Πολυκάρπου το απόγευμα της Παρασκευή 4/8, έχει βυθίσει σε θλίψη την οικογένειά της, ενώ έχει συγκλονίσει τους πάντες ανά το Παγκύπριο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στη Λεμεσό: Απεβίωσε 3χρονο κοριτσάκι – Πνίγηκε ενώ έτρωγε Θυμίζουμε ότι, το άτυχο κοριτσάκι ενώ βρισκόταν στο σπίτι των παππούδων του και κατανάλωνε φαγητό, και πιο συγκεκριμένα λουκανικόπιτα, πνίγηκε, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου δυστυχώς εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Το 3χρονο κοριτσάκι, μεγάλωνε με ανάδοχους γονείς, αφού η βιολογική της μητέρα όταν τη γέννησε ήταν ανήλικη και είχε δοθεί σε αυτούς από το Τμήμα Κοινωνικής Ευημερίας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Συγκλόνισε το Παγκύπριο ο θάνατος της 3χρονης Γεωργίας Πολυκάρπου Ωστόσο, ως μάνα δεν έπαψε ποτέ να αγαπά το παιδί της, έτσι με το συγκινητικό της μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook και με μια άσπρη εικόνα, είπε με τον δικό της τρόπο το τελευταίο αντίο στο αγγελούδι της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE