Νέα εκστρατεία ελέγχου ανακοινώνει η Αστυνομία Κύπρου - Ποια παράβαση θα ελέγχεται- Πότε βγαίνουν στους δρόμους οι αστυνομικοί

Νέα εκστρατεία ελέγχου ανακοινώνει η Αστυνομία Κύπρου - Ποια παράβαση θα ελέγχεται- Πότε βγαίνουν στους δρόμους οι αστυνομικοί

Η Αστυνομία συνεχίζει τις προσπάθειες για πρόληψη και μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων.

Σε συνέχεια των προσπαθειών της Αστυνομίας για την πρόληψη και την μείωση των σοβαρός και θανατηφόρος τροχαίων, πραγματοποιεί από την Δευτέρα 7 Αυγούστου μέχρι και την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017, παγκύπρια εκστρατεία ελέγχων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης. Όπως είναι γνωστό, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, αποτελεί μία από τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων. Επισημαίνεται επίσης ότι, σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση ένα ποσοστό γύρω στο 25% όλων των οδικών τροχαίων θανατηφόρων συγκρούσεων, οφείλεται στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης. Η Αστυνομία ως εκ τούτου, επικεντρώνει τις προσπάθειές της προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου

Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.