Χωρίς Σωφρόνη Αυγούστη και με την Μίντιλαντ

Χωρίς Σωφρόνη Αυγούστη και με την Μίντιλαντ

Ο Σωφρόνης Αυγουστή την περασμένη Πέμπτη παρακολούθησε το παιχνίδι με την Αμπερντίν στο «ΑΕΚ Αρένα» από τα μπουθ του γηπέδου, καθώς όπως είναι γνωστό αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τους Σκωτσέζους στην Σκωτία.

Ο Κύπριος κόουτς στις 17 Αυγούστου δεν θα έχει την ευκαιρία να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του και να δίνει από το γήπεδο οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του, καθώς η ΟΥΕΦΑ έβαλε στον τεχνικό του των «κυανολεύκων» έξτρα ποινή.

Έτσι μετά την ενημέρωση που είχε ο Απόλλωνας από την ΟΥΕΦΑ για το θέμα αυτό, η Λεμεσιανή ομάδα όπως και με την Αμπερντίν έτσι και με την Μίντιλαντ θα στερηθεί τον Σωφρόνη Αυγουστή.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου

Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE