Το Ισραήλ κατηγορεί το Al-Jazeera ότι στηρίζει την τρομοκρατία

Το Ισραήλ κατηγορεί το Al-Jazeera ότι στηρίζει την τρομοκρατία

Το Ισραήλ στοχεύει στην ανάκληση των διαπιστεύσεων των δημοσιογράφων του τηλεοπτικού δικτύου Al-Jazeera, τον τερματισμό λειτουργίας των γραφείων του, αλλά και την διακοπή των μεταδόσεων των δελτίων ειδήσεων, από την έδρα του στο Κατάρ, από τους παρόχους καλωδιακών και δορυφορικών συνδέσεων, σύμφωνα με τον υπουργό Επικοινωνιών, Αγιούμπ Καρά.

Ο υπουργός, κατηγόρησε το τηλεοπτικό δίκτυο ότι "υποστηρίζει την τρομοκρατία," τονίζοντας ότι οι πάροχοι των καλωδιακών συνδέσεων έχουν συμφωνήσει με την διακοπή μετάδοσης των αραβικών και αγγλικών εκπομπών του δικτύου. Ωστόσο, η πλήρης διακοπή της λειτουργίας του, θα απαιτήσει σχετική νομοθεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE