«Πίστη» στον Δώνη

«Πίστη» στον Δώνη

Ο Γιώργος Δώνης έδειξε με το «καλημέρα» τις ικανότητες του, κυρίως στην ψυχολογία των παικτών του ΑΠΟΕΛ, την οποία φρόντισε να αλλάξει άμεσα, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές του «αρχάγγελου» να εμφανιστούν πεισμωμένοι και να περάσουν το «εμπόδιο» της Βιτορούλ.

Ο Παν.Συ.Φι. του ΑΠΟΕΛ, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει χαρακτηριστικά ότι θα στηριχθεί ο Γιώργος Δώνης στον απόλυτο βαθμό, όπως και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι δηλώνουν έτοιμοι για ακόμη μία υπέρβαση, την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE