«Πίστη» στον Δώνη

«Πίστη» στον Δώνη

Ο Γιώργος Δώνης έδειξε με το «καλημέρα» τις ικανότητες του, κυρίως στην ψυχολογία των παικτών του ΑΠΟΕΛ, την οποία φρόντισε να αλλάξει άμεσα, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές του «αρχάγγελου» να εμφανιστούν πεισμωμένοι και να περάσουν το «εμπόδιο» της Βιτορούλ.

Ο Παν.Συ.Φι. του ΑΠΟΕΛ, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει χαρακτηριστικά ότι θα στηριχθεί ο Γιώργος Δώνης στον απόλυτο βαθμό, όπως και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι δηλώνουν έτοιμοι για ακόμη μία υπέρβαση, την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.