ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΜΗΜΑ ΔΑΣΩΝ: Εποχική εργάτρια κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από συνάδελφο – Τους χώρισαν

ΤΜΗΜΑ ΔΑΣΩΝ: Εποχική εργάτρια κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από συνάδελφο – Τους χώρισαν

Υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης σε χώρο εργασίας εξετάζει η Αστυνομία, αφού σύμφωνα με καταγγελία εργαζόμενης του Τμήματος Δασών, συνάδελφος της, φαίνεται, να την παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Ο ύποπτος, όπως αναφέρει η καταγγελία της εργαζόμενης, που έγινε την Τετάρτη 2/8 στην Αστυνομία προέβει σε άσεμνες επιθέσεις εναντίον της αρκετές φορές. Σε επικοινωνία που είχε το ThemaOnline με τον Διευθυντή του Τμήματος Δασών, Τάκη Τσιντίδη, ανέφερε ότι το περιστατικό είναι εις γνώση του Τμήματος από την Πέμπτη 3/8. Ο κ. Τσιντίδις μας εξήγησε ότι μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες της Αστυνομίας, οι δύο εργαζόμενοι, μετά την καταγγελία, εργάζονται σε διαφορετικούς χώρους. Ολοκλήρωση της ποινικής έρευνας από την Αστυνομία, αναμένει το Τμήμα Δασών για να αποφασίσει αν θα διατάξει πειθαρχική έρευνα για το περιστατικό. Χρίστος Ζήνωνος *Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top