Είπε αρκετά ο κόουτς! Η δίψα, οι σκέψεις, τα στοιχήματα, οι μάγοι και όχι μόνο (δηλώσεις)

Είπε αρκετά ο κόουτς! Η δίψα, οι σκέψεις, τα στοιχήματα, οι μάγοι και όχι μόνο (δηλώσεις)

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Πάμπος Χριστοδούλου, μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας (07-08) στη ραδιοφωνική εκπομπή του «Επέλαση» του «ΣΠΟΡ ΦΜ».

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Κύπριου κόουτς:

Για το ρόστερ: «Όπως έχετε δει έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Θα περιμένουμε ακόμα λίγες μέρες και σίγουρα πρέπει να πάρουμε μια απόφαση που δε θα είναι ευχάριστη αλλά κάποιος πρέπει να φύγει».

Για τους στόχους: «Νομίζω πως οι στόχοι έχουν τεθεί από την αρχή που ανέλαβα. Είμαι ξεκάθαρος. Η φετινή Ομόνοια, σύμφωνα με τις αποφάσεις που πάρθηκαν για να γίνουν πολλές αλλαγές, θα δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο για το μεγαλείο της Ομόνοιας.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE