Χωρίς Βάτερμαν και Μιλάνοφ (νέα προπόνησης)

Χωρίς Βάτερμαν και Μιλάνοφ (νέα προπόνησης)

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ επέστρεψαν στις προπονήσεις με τους «γαλαζοκίτρινους» να ενημερώνουν για όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας.

Ο Βάτερμαν δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της προπόνησης καθώς ταλαιπωρείται από ιώση, ενώ εκτός προπονήσεων έμεινε και ο Μιλάνοφ ο οποίος βρέθηκε στην Γερμανία για ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί με τον Βούλγαρο αμυντικό να επιστρέφει.

Aπό την σημερινή προπόνηση έλειπε ο Waterman που αντιμετωπίζει ίωση και ο Milanov που επιστρέφει από Γερμανία.

— APOEL FC (@apoelfcofficial) 7 Αυγούστου 2017

Πρόγραμμα αποκατάσταση ακολούθησε ο Νικόλας Ιωάννου ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησε ο Ιωάννου. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE