ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας για 49χρονη Ελληνοκύπρια – Απελύθη από το Νοσοκομείο και έκτοτε αγνοείται η τύχη της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας για 49χρονη Ελληνοκύπρια – Απελύθη από το Νοσοκομείο και έκτοτε αγνοείται η τύχη της

Ώρες αγωνίας περνούν οι οικείοι 49χρονης η οποία δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι της Δευτέρας 7/8.

Σύμφωνα με το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ, πρόκειται για την 49χρονη Σταυρούλα Παφίτη η οποία επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μετά από κατανάλωση χαπιών. Αφού οι θεράποντες ιατροί της παρείχαν την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή η ίδια απελύθη. Έκτοτε αγνοείται και η τύχη της. Η 49χρονη περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, με ύψος γύρω στο 1.55 – 1.60 και καστανά μαλλιά. Το ελλείπον πρόσωπο την ημέρα που χάθηκε φορούσε ένα μαύρο παντελόνι και μαύρο πουκάμισο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE