ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΡΕΝΑΡΟΣ: Διαρροή χλωρίνης από μηχανοστάσιο πισίνας σε συγκρότημα διαμερισμάτων

ΦΡΕΝΑΡΟΣ: Διαρροή χλωρίνης από μηχανοστάσιο πισίνας σε συγκρότημα διαμερισμάτων

Περιστατικό διαρροής χλωρίνης από μηχανοστάσιο πισίνας σε συγκρότημα τουριστικών διαμερισμάτων, στο δρόμο Σωτήρας προς Φρέναρος, αντιμετώπισε χθες η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι η κλήση για το περιστατικό λήφθηκε στις 07:49 το πρωί της Δευτέρας 7/8 και ανταποκρίθηκε ο πυροσβεστικός σταθμός Αμμοχώστου με δυο πυροσβεστικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένης ομάδας και οχήματος για χημικά. Στο μηχανοστάσιο είχαν προηγηθεί εργασίες συντήρησης της πισίνας. Αφού έγινε διακοπή της παροχής χλωρίνης στο αντλιοστάσιο, με κλείσιμο της βαλβίδας, περισυλλέχθηκε μικρή ποσότητα χλωρίνης και τοποθετήθηκε σε ασφαλή χώρο, με τη χρήση στολών αντιμετώπισης χημικών και αναπνευστικών συσκευών. Εξάλλου στις 23:20 το βράδυ λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο παρά το ξωκλήσι Αγ. Γεωργίου στο χωριό Χούλου. Ανταποκρίθηκε ο αγροτικός πυροσβεστικός σταθμός Στρουμπιού με δυο πυροσβεστικά οχήματα, και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 00:23. Από την πυρκαγιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ζημιές υπέστη και ένα ξύλινο παράθυρο του εξωκλησιού  Πρόκειται για το όχημα που είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες της ληστείας στη ΣΠΕ στο χωριό Τίμη. Πάφος διάρρηξη σε χρυσοχοείο. Διάρρηξη στις 4: 30 το πρωί στην κεντρική λεωφόρο της χλώρακας. Υπήρχε σύστημα συναγερμού. Πρόκειται για σπείρα. Πέτυχαν είσοδο από τρύπα που άνοιξαν από άλλο κατάστημα που εφάπτεται με το χρυσοχοείο. Άνοιξαν τρύπα. *Φωτογραφία αρχείου ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα κίτρινη προειδοποίηση: Τους 42 θα φτάσει την Τρίτη ο υδράργυρος - Πότε τίθεται σε ισχύ

Δεύτερη πυρκαγιά στην επ. Λευκωσίας - Στην μάχη τρία πτητικά μέσα

Γεν. Εισαγγελέας: Αναμένει στωικά την απόφαση του Δικαστηρίου για τον Ελεγκτή

Θλίψη στην Κυπριακή κοινωνία: Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος Χριστάκης Αριστείδου

Θα μπουν τελικά χρονοδιακόπτες σε φώτα τροχαίας; Ποια η απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών

E-kalathi: Σε αυτή την εταιρεία κατακυρώθηκε η προσφορά - Πότε θα «πέσουν» οι υπογραφές και πότε θα λειτουργήσει



Ξεκαθαρίζει για τους 27 μετανάστες στη Νεκρή Ζώνη η Κυβέρνηση - «Βρίσκόμαστε σε συνεργασία με την UNFICYP»

Ξεκαθαρίζει για τους 27 μετανάστες στη Νεκρή Ζώνη η Κυβέρνηση - «Βρίσκόμαστε σε συνεργασία με την UNFICYP»

Σε γραπτή δήλωση του, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνταντίνος Λετυμπιώτης επεσήμανε ότι, αναφορικά με το θέμα που δημιουργήθηκε με την παράνομη είσοδο 27 παράτυπων μεταναστών εντός της Νεκρής Ζώνης, η Κυβέρνηση επιθυμεί να ξεκαθαρίσει τα ακόλουθα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top