Αυτό λέγεται για Σόουζα! Τι συμβαίνει τελικά…;

Αυτό λέγεται για Σόουζα! Τι συμβαίνει τελικά…;

Ένα σήριαλ που δεν έχει τέλος φαίνεται να είναι αυτό με πρωταγωνιστή τον νυν ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, πρώην της ΑΕΛ, Λούκας Σόουζα.

Ο πρόεδρος της Λεμεσιανής ομάδας, Ανδρέας Σοφοκλέους, στη συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη (08-08) στην οπαδική ιστοσελίδα, anatoliki.com, δεν άφησε ασχολίαστο αυτό το θέμα που εδώ και καιρό απασχολεί τους γαλαζοκίτρινους.

«Είμαστε στα δικαστήρια και περιμένουμε τη FIFA να επιδικάσει το ποσό που δικαιούμαστε», επισήμανε ο Ανδρέας Σοφοκλέους ερωτηθείς για το θέμα Λούκας Σόουζα.

Ο παίκτης, πάντως, ακόμη δεν έχει ακόμη αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Είχε ακολουθήσει κάποιο ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας, ενώ τον τελευταίον καιρό προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά ακόμη δεν αγωνίστηκε.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE