ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Χριστοδουλίδη σε ΑΚΕΛ – «Παρά την παραδοχή της Τουρκίας, συνεχίζουν να τα ρίχνουν στον Πρόεδρο»

Απάντηση Χριστοδουλίδη σε ΑΚΕΛ – «Παρά την παραδοχή της Τουρκίας, συνεχίζουν να τα ρίχνουν στον Πρόεδρο»

Σε αντίθεση με κάποιους άλλους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης δεν περιορίζεται σε δηλώσεις περί επιθυμίας επανέναρξης των συνομιλιών αλλά προβαίνει σε πολύ συγκεκριμένες προτάσεις.

Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, σε απάντησή του σε κριτική που ασκείται από το ΑΚΕΛ. «Είναι άξιο αναφοράς ότι κάποια πολιτικά κόμματα, ακόμη και μετά τις δημόσιες παραδοχές από τουρκικής πλευράς για τις θέσεις που εξέφρασαν στον Κραν Μοντανά στο κεφάλαιο της Ασφάλειας και των Εγγυήσεων και που οδήγησαν σε αδιέξοδο τις διαπραγματεύσεις, συνεχίζουν να επιχειρούν να αποδώσουν ευθύνες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», αναφέρει σε γραπτή απάντηση του στο ΑΚΕΛ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας. Επιλέγουν, προσθέτει, «να λησμονούν ότι κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων στην Ελβετία, δημόσια διακήρυτταν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τις προτάσεις του έδινε προοπτική στη διαδικασία, και εξέφραζαν μάλιστα την ευχή να υπάρξει ανταπόκριση από τουρκικής πλευράς». «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε αντίθεση με κάποιους άλλους, δεν περιορίζεται σε δηλώσεις περί επιθυμίας επανέναρξης των συνομιλιών, αλλά προβαίνει σε πολύ συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες, δυστυχώς, μέχρι στιγμής δεν έτυχαν ανταπόκρισης από τουρκικής πλευράς», επισημαίνει ο κ. Χριστοδουλίδης. Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοπων» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Δημοτικό στον Κάμπο με μία μόνο μαθήτρια - Έκκληση σε σχολεία να επισκεφθούν τη μικρή Δήμητρα

Συνελήφθη 61χρονος ως ύποπτος για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λευκωσία

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top