Έστειλε την… μπάλα στον «Big Sofo» ο Άκης! Τα λένε οι δυο τους

Έστειλε την… μπάλα στον «Big Sofo» ο Άκης! Τα λένε οι δυο τους

Μιλώντας την Τρίτη (08-08-2017) ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ, Άκης Έλληνας, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Active», αναφέρθηκε εκτενέστερα στην πρόσφατη τοποθέτηση που έκανε μέσω facebook για την «σφαγιαστική» διαιτησία στο παιχνίδι των γαλαζοκιτρίνων απέναντι στην Αούστρια Βιέννης.

Μεταξύ άλλων, ο Άκης Έλληνας τόνισε πως η ΑΕΛ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσει αυτή τη διαιτησία να περάσει έτσι ενώ παρατήρησε «Θα μιλήσω με τον πρόεδρο (σ.σ Ανδρέα Σοφοκλέους) με την πρώτη ευκαιρία, όπου έχει και δικηγορικό γραφείο, έχει και την ευχέρεια να το κάνει αυτό. Πρέπει να τους δημιουργήσουμε πρόβλημα. Φτάνει να σφάζουν τις κυπριακές ομάδες με τέτοιον τρόπο.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE