Πληθώρα ξένων και επιλογών!

Πληθώρα ξένων και επιλογών!

Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τη φετινή χρονιά υπάρχει σε έντονο βαθμό το ξένο στοιχείο, καθώς με την έλευση του Σεκού Σισέ, φτάσαμε στους 14 που δεν έχουν κυπριακή ταυτότητα.

Εκτός των δεκατεσσάρων, στο ρόστερ τη δεδομένη χρονική στιγμή, υπάρχει και ο Γιοσιπ Κβέσιτς, για τον οποίο γίνονται προσπάθειες λύσης του συμβολαίου. Ας θυμηθούμε τους παίκτες που ανήκουν στη «Κυρία», αλλά η σχέση τους με την μεγαλόνησο είναι μονάχα επαγγελματική. Αρούς στο τέρμα, Σίλντεφελντ, Ντουγκλάο, Μπανταλόφσκι, Πράνιτς στην άμυνα, Βίκτορ, Σιβού, Γκάντσεφ, Ράγιος, Καλό, στη μεσαία γραμμή, και οι Παλάνκα, Άλβες Καμαρά και Σισέ συμπληρώνουν τον κατάλογο άλφα, με τον Βόσνιο ακραίο αμυντικό να μην συμμετέχει καν στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας!


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE