Φιλική «μάχη» της Ανόρθωσης με τον Άρη

Φιλική «μάχη» της Ανόρθωσης με τον Άρη

Φιλικό μεταξύ του Άρη και της Ανόρθωσης θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά: «Ο Άρης Λεμεσού ανακοινώνει το τελευταίο του φιλικό πριν από την έναρξη του Πρωταθλήματος 2017/18 με αντίπαλο την Ανόρθωση Αμμοχώστου το Σάββατο 12/8 στις 20:00 στο Αντώνης Παπαδόπουλος».


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE