Κι όμως! Η… μαμα έπαιξε σημαντικό ρόλο στο «ναυάγιο» της μεταγραφής του κανακάρη της!

Κι όμως! Η… μαμα έπαιξε σημαντικό ρόλο στο «ναυάγιο» της μεταγραφής του κανακάρη της!

Να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε…!

Δημοσίευμα της ρουμανικής ιστοσελίδας gsp.ro (δείτε το ΕΔΩ), αναφέρει ότι η περίπτωση απόκτησης από την Πάφο, του Ρουμάνου μέσου Γκάμπι Ιάνκου, «ναυάγησε» επειδή δεν τον άφησε να έρθει στην Κύπρο η… μαμά του!

Ναι, καλά διαβάσατε, αφού σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο 23χρονος παίκτης ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στη Βιτορούλ και έμεινε ελεύθερος, είχε επαφές με τη διοίκηση της Πάφος FC, όμως παρότι οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία, τελικά το deal «σκάλωσε» λόγω οικονομικού, αλλά και για έναν απίστευτο λόγο που προφανώς έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο «ναυάγιο»!

Όπως υποστηρίζει συγκεκριμένα ο Ιάνκου, η διοίκηση της Πάφου του πρότεινε στη συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές, χαμηλότερο μισθό από αυτόν που συμφώνησαν αρχικά μιλώντας στο τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να μπει σε σκέψεις και κάπου εκεί, έρχεται η μαμά και… «χαλάει» οριστικά το deal!


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE