O Σκέμπρι "μίλησε" τελευταίος - Κατέκτησε την πρώτο τίτλο της χρονιάς ο Απόλλωνας

O Σκέμπρι "μίλησε" τελευταίος - Κατέκτησε την πρώτο τίτλο της χρονιάς ο Απόλλωνας

πρώτο τίτλο για την σεζόν 2017/18 κατέκτησε το βράδυ της Τετάρτης 9/8, ο Απόλλωνας Λεμεσού. Στο αγώνα για κατάκτηση της "Ασπίδας" της ΚΟΠ, όπου αγωνίστηκαν ο πρωταθλητής 2016/17 ΑΠΟΕΛ και ο κυπελλούχος Απόλλωνας στο στάδιο "Αντώνης Παπαδόπουλος", νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Λεμεσού, με σκορ 1-2. Τα γκολ σημείωσαν Γιώργος Εφραίμ στο 8ο λεπτό και από πλευράς Απόλλωνα ο Άλεξ Ντα Σίλβα στο 78΄και Αντρέ Σκέμπρι στο 87. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΕΛ – Απόλλων (ΤΕΛΙΚΟ – 1-2) Με επική ανατροπή μένει στη Λεμεσό το Super Cup (photos)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE