Το Brexit δεν επηρεάζει τον πολεοδομικό σχεδιασμό για τις περιοχές εντός των Βάσεων, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΚΥΠΕ

Το Brexit δεν επηρεάζει τον πολεοδομικό σχεδιασμό για τις περιοχές εντός των Βάσεων, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΚΥΠΕ

Η έξοδος του Ηνωμένου Βασιλείου (ΗΒ) από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το γνωστό ως Brexit, δεν πρόκειται να επηρεάσει τον πολεοδομικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη στις περιοχές των Βρετανικών Βάσεων βάσει της Συμφωνίας Κύπρου – ΗΒ, ξεκαθάρισε στο ΚΥΠΕ αρμόδια πηγή του Υπουργείου Εξωτερικών.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο ρόλος του Υπουργείου Εξωτερικών είναι περισσότερο συντονιστικός ανάμεσα στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες που είναι επιφορτισμένες με την πρακτική υλοποίηση της συμφωνίας και έχει κυρίως την ευθύνη επίβλεψης της όλης διαδικασίας. Είπε ότι εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών συμμετέχει ως παρατηρητής στις κατά καιρούς συναντήσεις και διαβουλεύσεις που γίνονται με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες με σκοπό την ετοιμασία και υιοθέτηση της Δήλωσης Πολιτικής γι΄ αυτές τις περιοχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE