Καταγγελία Νίκου Τορναρίτη στην Αστυνομία

Καταγγελία Νίκου Τορναρίτη στην Αστυνομία

Σε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία προχώρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», αναφορικά με ψεύτικο tweet.

Το εν λόγω κατασκευασμένο tweet παρουσίαζε τον κ. Τορναρίτη να λέει ότι «οι Τουρκοκύπριοι έχουν κάθε δικαίωμα να είναι παρόν στους εορτασμούς για τον βομβαρδισμό της Τυλληρίας. Δεν έχουμε μόνο εμείς ήρωες. Λέμε όχι στον διχασμό». Το ψεύτικο tweet προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει τη θέση του μέσα από ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα όπου έκανε λόγο για ανηθικότητα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν. Τορναρίτης για το ψεύτικο tweet: «Η ανηθικότητα έχει και όρια» – «Με την επιστροφή μου θα παίρνουν τις απαντήσεις που πρέπει» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE