Η Σλάβια πάει για το «μπαμ» με παίκτη που ήθελε ο ΑΠΟΕΛ (photo)

Η Σλάβια πάει για το «μπαμ» με παίκτη που ήθελε ο ΑΠΟΕΛ (photo)

Η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στον πλέι οφ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, Σλάβια Πράγας, παρουσιάζεται έτοιμη σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τσεχία για μία σπουδαία κίνηση ενίσχυσης.

Παίκτης ο οποίος είναι γνώριμος στο φίλαθλο κοινό από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, ενώ είχε απασχολήσει και την επιτροπή προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Τσεχία η Φενερμπαξέ, ομάδα όπου ανήκει ο Μίροσλαβ Στοχ, ζητάει το ποσό των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ, με τη Σλάβια Πράγας να είναι έτοιμη να το δώσει και να αποκτήσει τον αρχηγό της Εθνικής Σλοβακίας.

Πατήστε εδώ και εδώ για να δείτε δύο δημοσιεύματα στην Τσεχία


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE