Επιστρέφουν στις προπονήσεις!

Επιστρέφουν στις προπονήσεις!

Επιστρέφουν εντός γηπέδου οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Λάρνακας οι οποίοι ξεκουράστηκαν αρκετές ημέρες, μετά τη πρόκριση επί της Ντινάμο Μινσκ για τα προκριματικά του Europa League.

Πλέον, όλοι στρέφουν τα «βλέμματα» τους στην Βικτόρια Πλζέν, μία ομάδα που δεν πρέπει να φοβίζει την σοβαρή ΑΕΚ που έχει «πλούσιο» ρόστερ, και ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ καλείται να το διαχειριστεί άριστα.

Μετά από οκταήμερη άδεια, το Σάββατο (11/8) θα κάνουν προπόνηση, με το τεχνικό επιτελείο να μην υπολογίζει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, μονάχα στον Φλοριάν που έδειξε καλό πρόσωπο με τους Λευκορώσους, αλλά είναι τιμωρημένος επειδή συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αποστολή των δευτεραθλητών Κύπρου θα αναχωρήσει για την Πράγα το πρωί της Τρίτης (15/8) και από εκεί, θα μεταβεί οδικώς στο Πλζεν, όπο θα προπονηθεί στο γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί το ματς των «play-off» του Europa League.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE