Απετράπη η έξωση της 4χρονης Ελένης από ξενοδοχείο στην Ρώμη - Η Χρ. Γιαννάκη διευθέτησε την οφειλή εκ μέρους του Υπουργείου

Απετράπη η έξωση της 4χρονης Ελένης από ξενοδοχείο στην Ρώμη - Η Χρ. Γιαννάκη διευθέτησε την οφειλή εκ μέρους του Υπουργείου

Απετράπη η έξωση της μικρής Ελένης Ζάκου από το ιταλικό ξενοδοχείο όπου διέμενε τους τελευταίους μήνες για σκοπούς νοσηλείας της, σε γειτονικό νοσοκομείο στη Ρώμη.

Του Χρίστου Ζήνωνος Μετά το δημοσίευμα του ThemaOnline, στο οποίο αποκαλύψαμε την προειδοποίηση από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου για έξωση της 4χρονης και της μητέρας της , λόγω συσσωρευμένων οφειλόμενων ενοικίων, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, χειρίστηκε το θέμα. Δείτε επίσης: Ιταλικό ξενοδοχείο πετά στο δρόμο Κυπριόπουλο με την μάνα του – Πήγαν Ρώμη για μεταμόσχευση μυελού των οστών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Πιο συγκεκριμένα διευθέτησε εκ μέρους του Υπουργείου την εξόφληση του ποσού για να συνεχιστεί η νοσήλια της μικρής Ελένης. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, το ποσό που όφειλε η οικογένεια της 4χρονης ανέρχεται στις 3 χιλιάδες ευρώ. Η μικρή Ελένη υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας που είχε (λευχαιμία). Αυτό έγινε τον περασμένο Απρίλη και κατά συνέπεια, θα παραμείνει εκεί μέχρι τον Οκτώβριο. Σημειώνεται ότι σε τέτοιου είδους χειρουργικές επεμβάσεις, ο ασθενής πρέπει να παραμείνει για 6 μήνες σε κοντινό σημείο από τον χώρο όπου υποβλήθηκε σε εγχείριση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE