ΠΑΡΑ-THEMA

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασε τους δράστες σε βίντεο και τους καλεί να απολογηθούν για να μην τους καταγγείλει στην Αστυνομία - VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασε τους δράστες σε βίντεο και τους καλεί να απολογηθούν για να μην τους καταγγείλει στην Αστυνομία - VIDEO

Δημοσίευσαν βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας στο οποίο φαίνονται δύο επίδοξοι κλέφτες να προσπαθούν να κλέψουν μηχανάκι και ζητούν από τους δράστες να απολογηθούν για να μην προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία.

Στο βίντεο που δημοσιοποίησε χρήστης του Facebook, φαίνονται δύο άτομα να προσπαθούν να κλέψουν μοτοσυκλέτα τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (11/8), η οποία βρισκόταν μπροστά από την οικία του. Τα σχέδια τους χάλασε άντρας που φαίνεται στο βίντεο να καταδιώκει τους δράστες, αναγκάζοντας τους να πετάξουν την μοτοσυκλέτα και να τραπούν σε φυγή. Ο χρήστης του Facebook, αναφέρει στο σχόλιο που συνοδεύει το βίντεο ότι γνωρίζει ποιοι είναι οι δράστες και τους καλεί να απολογηθούν για να μην τους καταγγείλει στην αστυνομία. Το σχόλιο που συνοδεύει το βίντεο από το κύκλωμα παρακολούθησης: «Σήμερα τις πρωινές ώρες εντοπίσαμε μέσω της κάμερας μας, δυο νέα παιδιά, να προσπαθούν να κλέψουν το μηχανάκι μας το οποίο βρισκόταν μπροστά από την οικία μας. Γνωρίζοντας ότι η κοινωνική δικτύωση είναι ένα μέσο ενημέρωσης και ταχειας διάδοσης των ειδήσεων, αποφασίσαμε να το κοινοποιήσουμε σε όλους εσάς για την προστασία σας. Είμαστε όλοι υποψήφιοι να μας ληστέψουν κάθε στιγμή. Τώρα επειδή γνωρίζουμε ακριβώς ποιοι έχουν προβεί στην πράξη αυτή, τους δίνουμε ευκαιρία για μια μέρα μόνο, να απολογηθούν και να αναλάβουν τις ζημιές που έχουν κάνει. Την επόμενη μέρα θα τους καταγγείλουμε στην αστυνομία. Καθώς είδατε από το βίντεο δεν πρόλαβαν να προχωρήσουν στην πράξη τους.» Δείτε το βίντεο: [embed]https://www.facebook.com/anna.a.koronidou/videos/10211872216193501/[/embed]

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top