ΛΑΡΝΑΚΑ: Σφοδρή σύγκρουση στον δρόμο προς Δεκέλεια – Στο Νοσοκομείο μοτοσικλετιστής – Σύλληψη οδηγού

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σφοδρή σύγκρουση στον δρόμο προς Δεκέλεια – Στο Νοσοκομείο μοτοσικλετιστής – Σύλληψη οδηγού

Τροχαίο ατύχημα με τον τραυματισμό 52χρονου μοτοσικλετιστή σημειώθηκε στις 23: 00 το βράδυ της Παρασκευής 11/8, στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Συγκεκριμένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος από την επαρχία Λάρνακας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση του δρόμου. Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας ο οποίος έφερε το προστατευτικό του κράνος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο ορθοπεδικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας με ανοιχτό κάταγμα δεξιάς κνήμης και περόνης. Ο 36χρονος οδηγός του οχήματος, σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που του διενεργήθηκε εντοπίστηκε με 88 mg αντί 22 mg που είναι το επιτρεπόμενο όριο. Στην συνέχεια  ο ίδιος αρνήθηκε να δώσει τελική ένδειξη αλκοόλης με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να τεθεί υπό κράτηση.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE