ΚΟΣΜΟΣ

Ξέφυγαν τα επεισόδια στις ΗΠΑ – Ακρωτηριασμένη κοπέλα – Νεκρός ένας διαδηλωτής – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ξέφυγαν τα επεισόδια στις ΗΠΑ – Ακρωτηριασμένη κοπέλα – Νεκρός ένας διαδηλωτής – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ξέφυγαν τα επεισόδια μεταξύ αντιρατσιστών και εθνικιστών. Αυτοκίνητο έπεσε με μανία πάνω σε διαδηλωτές με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό. Μια κοπέλα μάλιστα φέρεται να ακρωτηριάστηκε.

Όπως μεταδίδουν διεθνή Μέσα ενημέρωσης, η κατάσταση που επικρατέι στη Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια είναι δραματική. Όχημα έπεσε πάνω σε ομάδα διαδηλωτών (βλ. πλάνα πιο κάτω), μελών αντιρατσιστικών οργανώσεων. Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι αράδες δεν είχε γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός των τραυματιών. Σύμφωνα με το CBS News, η τοπική αστυνομία έκανε αρχικά λόγο για τέσσερις τραυματίες μετά την επίθεση του αυτοκινήτου στους αντιρατσιστές, ενώ ο ανταποκριτής του καναλιού στην περιοχή ανέφερε ότι είδε έξι ανθρώπους να κείτονται στο έδαφος. Οι τραυματισμοί τους, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ποικίλλουν από ελαφρείς μέχρι επικίνδυνοι για την ζωή τους. Λίγο αργότερα, μέσω Twitter, ο κυβερνήτης της πολιτείας έκανε γνωστό ότι οι τραυματίες είναι τουλάχιστον έξι, ενώ εν συνεχεία ο αριθμός τους ανέβηκε στους 19, σύμφωνα με πληροφορίες από νοσοκομειακές πηγές. Η θλιβερή είδηση ωστόσο ήρθε από τον δήμαρχο της πόλης, Μάικ Σίγκνερ, που ανακοίνωσε, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, ότι ένας άνθρωπος εξέπνευσε, μετά την επίθεση του αυτοκινήτου στους διαδηλωτές. Μία δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκεται στην περιοχή είδε τραυματισμένους ανθρώπους πεσμένους στο οδόστρωμα, άλλους να κλαίνε, ενώ ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στην περιοχή. «Περπατούσαμε στον δρόμο, όταν ένα αυτοκίνητο, μαύρο ή γκρι, έπεσε πάνω μας. Παρέσυρε όλο τον κόσμο. Κατόπιν έκανε όπισθεν, τραυματίζοντας και άλλους. Εκεί πίσω είναι ένα κορίτσι, προσπαθούν να το επαναφέρουν» αφηγήθηκε ένας αυτόπτης μάρτυρας. «Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί τραυματίες. Ένα κορίτσι που κείτεται στο έδαφος έχει ακρωτηριαστεί. Ήταν εσκεμμένη ενέργεια, σκόπιμα έκανε όπισθεν» συμπλήρωσε ο ίδιος. https://www.youtube.com/watch?time_continue=24&v=5s3CjrrNTeA  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 26χρονος – Εκτός κινδύνου η οικιακή βοηθός

Σκέψεις για να μετατραπεί σε κόμμα η «ΑΙΧΜΗ» του Δημήτρη Παπαδάκη

Καταγγελία στην Αστυνομία για ανάρτηση φωτογραφίας με παιδιά - Έρευνα για αδικήματα ρατσισμού

Λεμεσός: Επιτέθηκε στον σύντροφο της πρώην του με ρόπαλο και λιβέρι - Στο νοσοκομείο 50χρονος

Συνέχεια στη συζήτηση για πλαφόν σε νερό - Ερωτηματικό αν προλαβαίνουν το κλείσιμο της Βουλής

Τέλος στο «ρίζωμα» των γιατρών στο ΓεΣΥ: Πότε θα πρέπει να βγαίνουν από το σύστημα - Θα μπορούν να ασκούν το επάγγελμα;



Υπ. Γεωργίας: Άμεση πρόσληψη 108 ατόμων για ενίσχυση Τμήματος Δασών

Υπ. Γεωργίας: Άμεση πρόσληψη 108 ατόμων για ενίσχυση Τμήματος Δασών

Την άμεση πρόσληψη 108 ατόμων για την ενίσχυση της στελέχωσης του Τμήματος Δασών που αφορούν την κάλυψη αναγκών σε δασοπυροσβέστες, χειριστές οχημάτων ειδικού τύπου, και πυροφύλακες, ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο την Τετάρτη, δήλωσε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top